Kundecases

Vores kunder – deres historier

Hos Filterhuset samler vi på glade kunder – det kan du se på vores Trustpilot-side. Men vi vil gerne dele endnu flere gode historier med jer! Derfor har vi samlet nogle cases fra nogle af vores kunder, der har forbedret deres indeklima ved hjælp af vores filtre.

Vi vil gennem disse kundecases gerne vise, hvordan vi i samarbejde kan skabe de bedste forudsætninger for et sundt indeklima i alle hjem. 

Vi er altid klar på at løse dine problemer, hvis du skulle have brug for et filter i en bestemt størrelse, eller det skal kunne noget bestemt. Vi vil gerne prøve at hjælpe ved at dele disse historier med andre. 

Har du forslag eller andet, som kan hjælpe os til at hjælpe dig og andre, er du altid velkommen til at dele det med os. Vi ønsker at yde den bedste service for vores kunder.

Morten fra Lyngby

Brændeovnsrøg i stuen og forværret astma

På en stille villavej i Lyngby bor Morten sammen med sin kone og to små piger i en smuk villa. På mange områder er villaen familiens drømmehus – men på ét punkt er villaen blevet til en plage for den lille familie. I hele vinterhalvåret hænger der nemlig en tyk røg i luften omkring boligen fra nabolagets mange brændeovne, og husets ventilationsanlæg trækker den forurenede luft med indenfor i hjemmet.

Læs historien

Asta fra Ålsgårde

Renovering af hus – Hvornår bør man anskaffe sig et ventilationsanlæg?

Asta og hendes familie energirenoverede deres 70'er hus i Ålsgårde og begyndte at mærke en forskel i indeklimaet i deres bolig. 

Så et spørgsmål der ramte familien var: Hvornår var de langt nok i deres energirenovering før de fik behov for et ventilationsanlæg?

Historien her fortæller om hvordan familien fik et markant bedre indeklima i deres bolig efter de fik installeret et ventilationsanlæg. 

Læs historien

Claus fra Søborg

Alarmerende høj koncentration af mikropartikler

Claus og hans familie var urolige over partikelniveauet omkring deres hjem. Derudover var de generet af lugtgener fra naboens brændeovn. 

Familien fra Søborg kontaktede Filterhuset og endte med at kunne hjælpe os med udviklingen af vores SafeAir og SafeAir Plus filtre. 

En historie der fortæller, hvordan vi kan hjælpe hinanden til at skabe de bedste forudsætninger for et sundt og rent indeklima. 

Læs historien
Ventilation og filtre er ikke noget jeg tænker ofte over. Derfor nyder jeg at handle hos Filterhuset.dk, fordi de gemmer oplysningerne omkring mit tidligere køb. På den måde behøver jeg ikke huske hvilket filter, jeg plejer at montere i mit anlæg. Udover den lette genbestilling er hjemmesiden let og overskuelig og leveringen er altid super hurtig. Jeg vil til hver en tid anbefale Filterhuset.dk

Lone fra Esbjerg

Peter fra forstæderne

Farvel til lugtgener med et SafeAir Plus filter

Peter og hans familie oplevede lugtgener i deres nye hus. Med et SafeAir Plus filter fra Filterhuset gik det væk. Læs hans historie her:

Efter vi flyttede fra Frederiksberg til vores nye hus i forstæderne, undrede vi os over, at der ofte lugtede af bål i vores hus til trods for, at alle vinduer og døre var lukket. Efter lidt søgen, kunne vi konstatere, at lugten kom fra Genvex-anlæggets indblæsningsdyser. Der blev bestilt de bedste nye originale filtre – desværre hjalp dette ikke på lugten.

I den videre søgen på en løsning fandt jeg Filterhuset.dk og deres nye SafeAir Plus filter, som lød til at kunne løse problemet. I det øjeblik filteret blev frigivet til vores Genvex anlæg, blev det bestilt, og vi har nu et dejligt indeklima, uden bållugt.