Renovent & Brink filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til Renovent og Brink ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i henhold til anlægsproducentens forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg.

Renovent & Brink filtre fra Filterhuset er kvalitetsfiltre der er ISO 16890 certificeret efter alle standarder, som tidligere er kendt for EN 779 standard. 

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig og skifte når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal vælge til dit Renovent & Brink anlæg afhænger af, hvilket anlæg du har fået installeret i din bolig, og hvilke krav du har til dit indeklima. 

Du kan under hver anlægsmodel, se hvilke filtre vi på nuværende tidspunkt har tilgængelige til det. 
Vi anbefaler altid, at du benytter et filter med så fin filtrering som muligt i indsugningssiden, da det er her luften bliver filtreret, inden den kommer ind i din bolig. Filteret i udsugningen skal blot holde anlægget fri for støv og snavs, så du sikrer en længere levetid på dit anlæg og mindsker strømforbruget. Her kan du altså med fordel nøjes med at indsætte et Standardfilter.

Det er derfor vigtigt, at du overvejer hvilken filtertype, du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.