Kvalitets Nilan-filtre til dit eurodan-hus

Få 20% rabat på din første filterbestilling

Tillykke med dit helt nye eurodan-hus. Som ejer af et nybygget hus er der pludselig nogle ting, du skal være opmærksom på. F.eks. skal du huske på, at dine filtre i dit Nilan ventilationsanlæg skal udskiftes regelmæssigt. Som en ekstra service fra eurodan-huse, har vi hos Filterhuset lavet en aftale med dem, som giver dig 20% rabat på din første filterleverance fra os. Filterhuset er eurodan-huses officielle filterleverandør, hvilket med andre ord betyder, at filtrene, du har i dit anlæg, allerede er Filterhuset-filtre. Filterhuset er også leverandør til Nilan, hvilket er din garanti for, at de både er af god kvalitet og lever op til alle krav og specifikationer.

Hvor ofte skal et filter skiftes? 

Dit eurodan-hus er bygget, så du og din familie har et næsten vedligeholdelsesfrit hus mange år frem i tiden. Der er dog få vigtige ting, du skal huske;

Jeres nye hus er forsynet med et Nilan ventilationsanlæg. Anlægget hjælper med at ventilere huset samt sikre, at I altid har garanti for et sundt og godt indeklima. Det eneste du skal huske er, at anlægget skal have skiftet filtre hver 3.-6. måned.

Kun når du husker regelmæssige filterskift, vil dit Nilan anlæg fungere efter hensigten.

Eurodan ønsker at hjælpe dig godt i gang med dit første filterskift – vi har derfor indgået et samarbejde, som sikrer dig og din familie det sundeste og reneste indeklima i jeres nye eurodan-hus.

Hvilket filter skal jeg vælge?

Når dit ventilationsanlæg bliver installeret, er der monteret to styk Standardfilter i anlægget. Med et Standardfilter kan du fjerne større partikler såsom støv og snavs. Dog kan et Standardfilter ikke fjerne de små skadelige partikler, der kommer udefra fra fx brændeovnsos og trafik.

Hos Filterhuset anbefaler vi derfor altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden på dit ventilationsanlæg, så du kan sikre et sundt og rent indeklima i din bolig. Det er nemlig her luften bliver filtreret, inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen kan du så nøjes med at installere et Standardfilter, som blot skal holde dit anlæg fri for støv og snavs. 

Et finere filter er fx et Pollenfilter eller et SafeAir filter, som begge filtrerer mange af de skadelige partikler fra. Nedenfor kan du se, hvilket filter du skal vælge alt efter dit behov.

Filtertyper efter behov

Vi tilbyder forskellige filtertyper. Vi anbefaler, at du læser op på de forskellige filtertyper, så du er helt sikker på hvilken type filter, du har behov for til dig og din familie. 


Filterhuset anbefaler:

Oplever du lugtgener i din bolig, kan vi også hjælpe med det.

Video

Tips og tricks til et godt filterskift

Dit filter skal skiftes hver 3.-6. måned. Få tips og tricks i denne video til hvordan du foretager et godt filterskift på dit Nilan-anlæg. Denne filterskift-gennemgang er lavet på et Nilan Comfort 300 LR anlæg, men du kan sagtens få glæde af rådene, selvom du har et andet Nilan-anlæg i dit hjem.

Er du forsat i tvivl om, hvordan du skifter dit filter, eller hvilket filter du bør anvende i dit anlæg med dine behov, er du velkommen til at kontakte vores dygtige filterspecialister hos Filterhuset.

Hvem er Filterhuset?

Når du handler hos Filterhuset, handler du faktisk dine filtre direkte fra producenten. Filterhuset.dk er nemlig en del af danske Danfilter, der har sin produktion i Farum. Vi har produceret filtre i mere end 40 år, og vi deler altid gerne ud af vores viden. Så kontakt vores Kundeservice, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til valg af filtre.

Lidt mere om Filterhuset
Hos Filterhuset går vi op i at arbejde for de gode sager, hvor vi kan. Vi tager fx et socialt ansvar og samarbejder med Jobcenteret om at ansætte borgere med særlige behov. Vi arbejder også løbende på projekter, der kan give os en grønnere profil. Al virksomhedens strøm kommer fx fra grøn energi, arbejdspladsens kødforbrug er mindsket med 20% - og op til 80% af de fibre, vi bruger i produktionen, kommer fra genbrugsplast. Du kan læse mere om de tiltag, vi har taget her.

FAQ