Projekt Nordhavn

Mit navn er Michelle - Jeg har arbejdet som Marketing Manager hos Filterhuset og jeg flyttede til dejlige Nordhavn i maj 2019. Jeg nød at bo tæt på vand og byen, men gennem mit arbejde blev jeg også bevidst om, hvad et forhøjet partikelniveau kan gøre for ens helbred. Derfor satte jeg mig for, at dokumentere hvor højt partikelniveauet var hjemme hos mig, samt hvordan jeg kunne forbedrer indeklimaet i min bolig, så jeg kunne føle mig sikker i mit hjem.

Nedenfor kan du læse blogindlæg fra mit personlige blogunivers fra Nordhavnen, hvor jeg løbende opdaterede omkring projekets fremgang og vores arbejde på at forbedre indeklimaet i boliger i udsatte miljøer - såsom Nordhavnen.

Sidste blogindlæg fra Nordhavn

Sidste blogindlæg fra Nordhavn

Nordhavn projektet er snart slut - hvad fandt vi egentlig ud af det?

Landstrøm kommer til nordhavn

Landstrøm kommer til nordhavn

De gode nyheder er kommet! Vi får endelig landstrøm til indre Nordhavn. 

Ville du betale mere for dit krydstogt?

Ville du betale mere for dit krydstogt?

Ville du betale mere for en tur på et krydstogt, hvis du vidste at skibet ville få landstrøm ved havnen og derfor forurenerede mindre?

København er en populær hovedstad

København er en populær hovedstad

København er en populær hovedstad med hele 158 krydstogter der starter og slutter i København.

Er vores klimaambitioner for lave?

Er vores klimaambitioner for lave?

Er vores klimaambitioner for lave, hvis vi ikke har planer om at tilbyde skibene landstrøm mens de lægger til kaj i vores havne?

Krydstogtskibssæsonen er i fuld gang

Krydstogtskibssæsonen er i fuld gang

Krydstogtskibssæsonen er i fuld gang i Nordhavnen og det kan man tydeligt se på de store menneskemængder, men også på de høje partikelmålinger.

Første blogindlæg fra Nordhavn

Første blogindlæg fra Nordhavn

Jeg har foretaget min den første måling i Nordhavnen og jeg deler her resultatet og mine tanker omkring det. Følg med i projektets start her!

Vil du vide mere?

Projekt Nordhavn kort fortalt

Vi har lavet et større research arbejde, inden vi begyndte vores Nordhavn-eventyr, så vil du vide mere om baggrunden for projektet eller hvordan skibstrafik kan påvirke et boligområde? Så læs mere her.

450 krydstogtskibe årligt i København alene

Tilføjer stor forurening for beboerne i området i form at skadelige mikropartikler - Skibene oser mens de ligger til kaj.

Boliger tæt på forurende kilder

Familier vælger de attraktive boliger i midten af byen med den unikke udsigt, men bliver udsat for ekstrem forurening udenfor deres bolig.

SafeAir filter fjerner 63% af de skadelige partikler

Kun med et finfilter monteret i ventilationsanlægget, vil familier opleve et sundt og rent indeklima i deres bolig i de forurende områder.